BOWLS & BUNS

BOWLS & BUNS lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 244 beoordelingen
2 mei 2021 om 22:07 Eten was heerlijk, bezorging duurde wel lang (50 minuten) voor een bestelling om 20u.
22 apr 2021 om 23:12 Ze waren de dressing vergeten en er zat alleen sriracha saus over de pokebowl heen. Treurige ervaring. Bezorger Oscar was wel een chille vent, bowls en buns een minder chille tent.
15 apr 2021 om 22:52 Buns waren super! Pompoensoep vond ik zelf wat minder. Bestelling was niet heel warm, maar bezorg afstand was niet ver.
1 apr 2021 om 16:08 Eten koud, helaas.
20 mrt 2021 om 21:40 Goede prijs-kwaliteit verhouding en super vers, erg lekker!
19 mrt 2021 om 23:14 Food was good, but the delivery time was 2 hours!
19 mrt 2021 om 14:20 I was looking for tasty and *healthy* vegetarian food for me at the same time a place where my children would find food they enjoyed. This place was the perfect combo. My kids enjoyed fried chicken bowls and buns while I enjoyed a vegan tempeh bowl.
18 mrt 2021 om 20:37 Slecht. Niet lekker. Saus vergeten mee te geven en de zalm was niet vers. Ik wil mijn geld terug.
27 feb 2021 om 22:34 Heerlijk!!
24 feb 2021 om 0:47 Heel smaakvol en supervers!